IUS EST ARS BONI ET AEQUI


Pokračující úvodní slovo k diskusnímu tématu

16.01.2012 12:36

konec roku 2011 - žádná změna, ale od září jsem neměl ani já čas se správě stránek moc věnovat, tak to snad s nástupem roku 2012 bude lepší

 

8. září 2011 - po dalším půl roce je situace s komunikací s justičním stavem v zásadě pořád stejná. Spíše se ke komunikaci hlásí příslušníci stavu nesoudcovského. Vypadá to bohužel již na setrvalý stav... I ti z vás, které v anketě hodnotí stránky negativně nebo spíše negativně, mi napište, v čem stránky nenaplňují vaše očekávání a jak by bylo možné je zlepšit. 

1. dubna - s odstupem více než poloviny roku se pokouším o prvotní hodnocení projektu Iudex (byť s vědomím, že v důsledku všemožných povinností část tohoto období "ležely stránky ladem"). Přestože je pravidelná měsíční návštěvnost stránek velmi slušná, stále mi chybí větší odezva od vás, uživatelů stránek. Návštěvní kniha umístěná na stránkách je do současné doby nepopsaná byť jen jediným zápisem a k mailové komunikaci se mnou se odvážila jen hrstka odvážných, a to, pokud si dobře vzpomínám, výhradně k dotazům pracovního charakteru.

Rád bych uvítal i vaše názory na stránky jako takové - jejich fungování, obsah, možnosti zlepšení, chybějící rubriky, vaše požadavky apod. Budete-li se mnou v tomto směru v kontaktu, "donutí" mě to o to více stránkám věnovat a zlepšovat je. Zpětná odezva od vás mi zatím chybí. Proto jsem záměrně umístil diskusní forum hned na úvodní stranu ve snaze pohnout doposud zaběhnutým během věcí. :-)

20. března 2011 - zatím ani diskusní sekce na Miniblogu nepomohla, ale snad s nastupujícím jarem "jarní únava" uživatelů stránek opadne.....

20. února 2011 - snad pomůže diskusní sekce na mém Miniblogu.

9. únor 2011 - diskusní apel se zatím minul účinkem a na diskusním fóru se dosud neobjevil ani jeden příspěvek. Žádný z vás uživatelů a navštěvovatelů stránek nemá ke stránkám co říct a vyjádřit svůj názor v diskusi, která může přispět k jejich zlepšení ?  

 

 

—————

Zpět